25. januar 2021

Smedning, viden og sjov hos Bergers i foråret

Alle længes efter forår – og færre restriktioner på grund af smittefare. Hvis smittetallet er lavt, og forsamlingsforbuddet hæves til 50 i april, så har Bergers Smedie på Fyn planerne klar i skuffen til et dagsarrangement, der kan samle beslagsmedene til både faglige og hyggelige timer.

Arrangementet har fået arbejdstitlen ”Smedning, viden og sjov” – og hos Berger er den 23. april reserveret til mødet.

-Men det hele står og falder med de kommende meldinger fra myndighederne. Vi kan ikke lave dette arrangement med 10-20 deltagere. Vi skal have lov at samles 50, hvis det skal hænge sammen, siger Søren Milert, salgsleder hos Berger’s Smedie.

I både 2017 og 2019 har den fynske smedie afholdt 2-dages arrangementer under titlen ”Hoven i centrum.” Det seneste arrangement trak 120 deltagere og havde oplægsholdere fra udlandet som en del af det faglige program.

-Vores forårsplaner er stadig med faglige oplæg, smedekonkurrence for op til 20 deltagere – og så fælles mad eller grill i teltet om aftenen. Men det er et andet indhold end ”Med hoven i centrum,” siger Søren Milert.

Hvis alt falder på plads, så vil der også dukke et par leverandører op med gode tilbud til deltagerne den 23. april. Men inden det store arbejde med at lægge en detaljeret plan sættes i gang, afventer medarbejderne hos Bergers Smedie lige den næste melding fra statsministeren.

Der har været overvejelser om at spille sikkert og planlægge arrangementet til september. Men konkurrencen med Spring Games i Holland er for stor, efter at hollænderne har flyttet sit kendte arrangement til denne måned.