26. maj 2021

Vil du gøre en indsats for dine kolleger og for faget?

Har du holdninger til udviklingen af beslagsmede-faget.

Er du god til at arrangere studieture. Eller vil du gerne være med til at præge uddannelsen?

Beslagsmede-sektionen i TEKNIQ Arbejdsgiverne tager sig af mange forskellige faglige områder, der har indflydelse på faget – og som skal give medlemmerne værdi for kontingentet. Samtidig står vi også for at samle kollegerne socialt til netværk og festlige begivenheder.

Både et bestyrelsesmedlem om en suppleant stopper ved generalforsamlingen den 5. november, og derfor har bestyrelsen valgt åbent at invitere interesserede til at melde sig, så der kan komme nye kræfter ind i arbejdet.

-Jeg synes, at det er både interessant og givende at være med i et bestyrelsesarbejde, der betyder noget for vores kolleger. I bestyrelsen håber vi, at et par nye kolleger vil melde sig med energi og ideer til indsatsen, siger formand Kjetil Nygaard.

Interesserede er velkomne til at give formanden et kald på forhånd og høre nærmere om arbejdet. Det er Tom Nørgaard og Martin Rosendal, der går ud af bestyrelsen. Martin er påbegyndt en ny uddannelse, Tom har været med siden 1992 og stopper nu.

-Det er vigtigere end nogensinde før at arbejde for de registrerede beslagsmede. Der er alt for mange på markedet, som skoer heste uden uddannelse og viden og laver et forfærdeligt stykke arbejde for hesten og dens ejer. Kom med i bestyrelsen og gør en indsats, lyder opfordringen fra Kjetil Nygaard.

Vi du vide mere, så kan Kjetil kontaktes på 28 34 76 33